Bugun...


Ercan Özel'in İyi Parti Yenişehir adaylığını, Akşener resmen açıkladı!
Tarih: 01-12-2023 14:42:17 Güncelleme: 01-12-2023 15:38:17 + -


Yenişehir'in tanınan ve başarılı ismi Ercan Özel'in 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde Yenişehir Belediye Başkan adaylığı, İyi Parti Lideri Meral Akşener tarafından önceki gün resmen açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 01-12-2023 14:42

Ercan Özel'in İyi Parti Yenişehir adaylığını, Akşener resmen açıkladı!

İYİ Parti Bursa Yenişehir İlçe Başkanlığı görevinden geçtiğimiz aylarda istifa ederek Yenişehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısıyla açıklayan Ercan Özel'in adaylığını, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ankara'da düzenlediği toplantıyla kamuoyuna duyuruldu. 

İyi Parti Yenişehir Belediye Başkan adayı Ercan Özel, İlçe başkanlığı sürecinde Yenişehirlilerin sorun ve taleplerini çok iyi bildiğini, herkesin başkanı olacağını ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerde bu inançla seçimi kazanacaklarına inancının tam olduğunu vurguladı. Özel, İyi Parti Yenişehir Belediye Başkan adaylığının, Genel Başkan Meral Akşener tarafından Ankara'daki toplantıda kamuoyuna açıklandığını belirterek,"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından Yenişehir Belediye Başkan Adaylığımız Ankara'da açıklandı. Gece geç saatlerde sağnak yağışa rağmen yüzlerce Yenişehir'li hemşehrilerimizin coşku ve heyecanla heyetimizi karşılaması bizleri ziyadesiyle gururlandırdı. Yıllardır halkımızdan gelen taleplerin titizlikle değerlendirerek birçok sorunu çözdüğümüze ve çözümü için gayret gösterdiğimize tüm Yenişehirliler yakından şahittir. Yenişehir halkına ilk sözümüz; İnsan, bölge, partili partisiz, eş, dost ayrımı yapmadan Yenişehir'de yaşayan tüm halkımıza eşit ve adaletli hizmeti getirmek olacaktır. Bu anlayış zaten dinimizin temel prensibi olduğu gibi insanlığımızın da gereğidir. Yerelde kalkınmanın ilk ve en önemli adımı kuşkusuz yerel yönetimler yani belediyelerdir. İYİ Belediyecilik anlayışını Yenişehir halkı ile tanıştıracak ve ülkemizin örnek belediyeleri arasında yer alacağız. Kalkınan güçlü bir Yenişehiri ancak güçlü bir aday, güçlü bir Başkan ile sağlayabiliriz. Allah bizlere, Yenişehir'e ve değerli hemşehrilerime hizmet etmeyi nasip etsin. Yenişehir'in gelişimi için dua ve desteklerinizi bekliyorum" dedi. 

ERCAN ÖZEL KİMDİR?

1977 Bursa-Yenişehir doğumlu olan Ercan Özel, ilk ve orta tahsilini tamamladıktan sonra Yenişehir Muhtelif Esnaflar Odası'nda görev yaptı. Yine bu dönemde Yenişehir'de çeşitli spor kulüplerinde futbol oynadı. Bursa'da Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Yenişehir/Subaşı İlköğretim Okulu'nda İngilizce Öğretmenliği görevinde bulundu. 2005 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın-Halkla İlişkiler Uzmanlığı görevine getirildi. 2006 yılında Bursa'da kurulan Kültür A.Ş.'de genel müdürün ardından yönetici olarak göreve başladı. Kuruluş aşamasında şirkette birden fazla görev üstlendi. (Muhasebe, yönetim, organizasyon, vs...) Uluslar arası İpek yolu Film Festivali, Uluslar arası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması, Uluslar arası Bursa Festivali, Bursa Fotoğraf Günleri ve Temaşa-i Ramazan organizasyonlarında aktif görevler aldı. Şu an Yenişehirliler Derneği Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Özel, Bursa'daki halkla ilişkiler uzmanlarının üye olabildiği Bursa Halkla İlişkiler Derneği'nde (BHİD) yönetim kurulu üyeliği'nin yanı sıra; Bursa Genç Yenişehirliler Platformu Yönetim Kurulu Üyesi, BAL-GÖÇ Üyesi, İHH Bursa Şubesi Üyesi, Yeşil Bursam Derneği Disiplin Kurulu Başkan Vekili, Bursaspor Kulübü Kongre Üyesi, Bursaspor Taraftarlar Derneği Üyesi, Bursa için Güç Birliği Derneği Üyesi, Eğridereliler Derneği Üyesi olarak çeşitli görevler yapıyor. Evli ve 2 kız babası olan Özel, İngilizce ve Gürcüce biliyor.

 




Bu haber 516 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YUKARI